2013. augusztus 30., péntek

Füstkvarc fűzhető drágakő splitter 90cm - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Füstkvarc splitter kb. 90cm
Mint minden drágakőnek ennek is vannak jótékony hatásai:
Lelki hatásai
A füstkvarc kristály mindenekelőtt a szomorkodó embereknek hoz több életörömöt és fényt az életébe, akik a gyász, a levertség és a depresszió állapotában vannak. Azok az emberek, akik az élettel látszólag nehezen boldogulnak feltétlenül viseljenek egy füstkvarc láncot vagy hordjanak maguknál egy marokkövet.
Így a füstkvarccal új erőt és több életkedvet szerezhetnek, valamint azzal a felismeréssel ajándékoz meg, hogy mindig megéri újrakezdeni. A füstkvarc a lelkiismeretességet, a szívós kitartást és a türelmet testesíti meg.
Segít mindkét lábbal szilárdan a talajon állni. Realitásérzéket ad, segít a dolgokat reálisan értékelni, a kockázatokat minimalizálni és az erőnkkel értelmesen gazdálkodni.
Fizikai hatásai
Erősíti a kötőszövetet, a zsírszövetet és az izomzatot. Növeli a nők és férfiak termékenységét, pozitív hatással van a szívre, vesékre és a hasnyálmirigyre.
Egyéb jellemzők
A füstkvarc az ókor népeinél ugyanolyan ismert volt, mint a hegyi kristály. A görögök azt hitték, hogy a füstkvarcok felnőtt korukban hegyi kristályok lesznek. A rómaiak a gyász köveként viselték a füstkvarcot, mely a fájdalmak ellenére új akaraterőt és életkedvet ajándékozott viselőjének. Az arab népek a gyász és a barátság köveként tisztelték.
Sokféle drágakövet teszek fel, nézz szét nálam érdemes: )
Az utolsó két kép csak ízelítő a többiből: )-- jáspis +shui jade
Nézz be rengeteg ruhát teszek fel, ékszereket, ingákat, táplálék kiegészítőket, bio dolgokat, babás dolgokat stb..
Személyes talit 1000ft felett vállalok, kérlek ezt vedd figyelembe.
Csepelen, Fehérvári úton, esetenként a Boráros téren is meg tudom oldani-előre beszéljük meg.. minden további infót megtalálsz a saját oldalamon.



Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2013-09-18 23:41
. Füstkvarc fűzhető drágakő splitter 90cm - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése